fbpx

Hurrungane Superkombo

Klatreføring til Storen og Austanbottstind. Book klatrefører til to av klassikerne i Hurrungane; Austanbottstind og Storen – øk sjansen for å nå toppen og og få en rabattert pris.

20220808 125911 scaled e1714131501223

Få mest mulig ut av oppholdet i Hurrungane ved å booke klatretur til to turer med en gang! Enten du vil ha en forberedende tur i forkant av Storen eller ønsker fleksibilitet i forhold til vær og valg av tur er dette et lurt valg, i tillegg får du rabatt!

Du velger to valgfrie dager i sommersesongen 2024. Datoer for turene avtales ved booking. Hvilken tur det blir avklares sammen med guiden i forkant av tur. Det er også mulig å kombinere andre flotte topper i Hurrungane eller i Smørstabbsmassivet.

Les mer om turen til Store Skagastølstind her:

Les mer om turen til Store Austanbottstind her:

Foto Olav Sorheim3

Med Turtagrø som utgangspunkt

Vi er samarbeidspartnere med Turtagrø Hotell og bruker dem som utgangspunkt for våre aktiviteter i Hurrungane. Fra en seng på Turtagrø er den korteste veien til mange av de mest spektakulære toppene vi fører på. De tilbyr rom og senger både for de som setter pris på høy standard og komfort samt de som bare trenger en seng for natten. Hotellet har også en ypperlig matservering som har mettet sultne fjellfolk siden 1800-tallet.

Våre vegledere har høy kompetanse

Breogfjell er en av aktørene i Norge som stiller strengest krav til sertifisering, erfaring og lokalkjennskap. På fjellklatreturer benytter vi kun internasjonalt kvalifiserte Tindevegledere (UIAGM/IFMGA) og Tindevegleder aspiranter som kan vise til solid erfaring over flere år innen krevende ski-, klatre- og breturer.

Utstyr du trenger til turene

  • Bekledning for en dag i høyfjellet (vind og vanntett ytterbekledning, isolerende undertøy, isolasjonsjakke)
  • Hansker, lue, skjerf
  • Kraftige fjellstøvler
  • Solbriller og solkrem
  • En liten og lett  hodelykt
  • 30-40l ryggsekk
  • Mat og drikke.
  • Alt av klatre-/sikkerhetsutstyr (hjelm, sele osv.) kan du låne av Breogfjell. Breogfjell holder alt av felles klatreutstyr.