fbpx

Bre og fjell

EN

Klatring i Sogndal

Klatring og rapellering kan gjøre en dag i sommerferien enda mer spennende! Denne sommeren kan du bli med en Breogfjell klatrer til klatrefeltet Kvam eller et av de andre klatrefeltene i nærheten av Sogndal!

 

Kileklatrekurs

engelsk tekst ver 2

Glede for voksne og barn!

En dag med klatring kan være en perfekt aktivitet for deg som ferierer i i indre deler av Sognefjorden. Kvam er det nærmeste klatrefeltet til Sogndal og innehar over 250 klatreruter. Dette gjør Kvam til et av de største sportsklatrefeltene i Norge. Her kan vi legge opp til en dag med både for både erfarne og nybegynnere.  Alle våre guider er engasjerte klatrere og veldig glad i å lære bort bevegelsesteknikk, knuter og sikringsteknikk. Iløpet av denne dagen har du garantert lært en ny knute, klatrehistorie eller fått tilbakemelding på klatreteknikk.

Våre vegledere har høy kompetanse

Breogfjell er en av aktørene i Norge som stiller strengest krav til sertifisering, erfaring og lokalkjennskap. På klatreturer på sportsklatrefelt benytter vi kun internasjonalt kvalifiserte Tindevegledere (UIAGM/IFMGA), Tindevegledere under kvalifisering/aspiranter og NF klatreinstruktører som kan vise til solid erfaring over flere år innen krevende ski-, klatre- og breturer.

Mat og drikke

Du må selv ha med matpakke. Breogfjell stiller med kaffe, te og saft.

Oppmøte ved Guidekontoret i Sogndal Sentrum (Fjøra).

På denne turen trenger du:

  • Bekledning for en dag utendørs
  • Tynne hansker
  • Fjellstøvler eller joggesko med god friksjon / Svasko om du har.
  • Mat og drikke.

Alt av klatre-/sikkerhetsutstyr (hjelm, sele osv.) kan du låne av Breogfjell om du ikke har selv.

<bilberry-request-tour></bilberry-request-tour>