fbpx

Bre og fjell

EN

Dagsturer i Sogn og Jølster 2015

Breogfjell tilbyr dagsturer i Sogn og Jølster som passer for alle. I sesongen juni – august har vi fast ukeprogram.

 

sogn_nigardsbre_el

 

Enkle dagsturer på bre, på fjellet eller ved en klatreklippe. Det er ikke no’ stress, vi teller ikke kilometer – bare gode øyeblikk. Turene passer for alle. Ta med dine venner eller familie og meld dere på senest dagen før innen kl 18.00.

engelsk tekst ver 2

Program:

Mandag: Klatredag i Sogndal – book nå!
Tirsdag Brevandring på Haugabreen – book nå!
Onsdag: Brevandring på Haugabreen – book nå!
Torsdag: Fottur i Sogndalsdalen – book nå!
Fredag: Brevandring på Haugabreen – book nå!
Lørdag: Brevandring på Haugabreen – book nå!
Søndag: Brevandring på Nigardsbreen – book nå!

OBS! Der er fortsatt mye snø på Haugabreen. Innen dette smelter vil flere av turene bli erstattet med Nigardsbreen.

Klatring i Sogndal

sogn_kvam_el

Klatring og rapellering kan gjøre en dag i sommerferien enda mer spennende! Denne sommeren kan du bli med en Breogfjell-klatrer til klatrefeltet Kvam eller et av de andre klatrefeltene i nærheten av Sogndal. Kvam er det nærmeste klatrefeltet til Sogndal og innehar 300 klatreruter. Dette gjør Kvam til et av de største sports- klatrefeltene i Norge. Her kan vi legge opp til en dag med både lett og vanskelig klatring. Du får også prøve å rapellere ned veggen!

Mer informasjon om denne turen? Klikk her!

 

Brevandring på Haugabreen i Jølster

haugabreen_el

Haugabreen er en lett tilgjengeleg brearm i Jostedalsbreen Nasjonalpark. For å komme til denne breen må du kjøre gjennom et fantastisk fjordlandskap til Stardalen i Jølster. På Jølster turistinformasjon eller i Sogndal møter du en av våre guider som på turen inn mot breen fortel om breen si rolle i utforminga av landskapet og om lokal brehistorie. Ved brefoten tar vi på stegjern, isøks og tau og går inn på breen.

Mer informasjon om denne turen? Klikk her!

 

Fottur i Sogndalsdalen

Blomst2

Bli med på fjelltur gjennom levende kulturlandskap beita av geiter, over fjellpass og ned til småbruket Berge ved fjorden. Vi følger vandringsruta/handelsruta mellom Sogndalsdalen og Fjærland, opp i 1500 meters høgde. Turen er for alle: familen, vennegjenger og firmaturer.

Mer informasjon om denne turen? Klikk her!

 

Brevandring på Nigardsbreen i Jostedal

nigardsbre el4

Nigardsbreen er en lett tilgjengeleg brearm i Jostedalsbreen Nasjonalpark. For å komme til denne breen må du kjøre gjennom et fantastisk fjordlandskap til Jostedalen i Sogn. På vei inn til breen forteller guiden om breen sin rolle i utformingen av landskapet og om lokal brehistorie. Ved brefoten tar vi på stegjern, isøks og tau og går inn på breen.

Mer informasjon om denne turen? Klikk her!

 

 

facebookarr1Følg oss!

Bli inspirert av bildene fra våre turer på Facebook og Instagram. Vi håper du vil skrive en anmeldelse/review fra din opplevelse med våre guider på vår facebook side.

 

breogfjellinsta1