fbpx

Bre og fjell

EN

Tre Ruter Lofoten

Opplev de magiske klatreperlene i Lofoten og Tysfjord. Med Breogfjell kan du leie en guide som tilpasser klatredagene etter dine ønsker!

 

Lofoten_Stetind_ToreB

 

Et klatreparadis!

Lofoten og Tysfjord er et klatreparadis! Der er til og med et klatreområde som heter Paradis med lette klatreruter. Enten du er helt nybegynner eller erfaren klatrer kan du leie guide fra Breogfjell som hjelper deg å klatre dine drømmeruter.

Velg blant de største klassikerene

I Tre Ruter Lofoten kan du velge klassikere som til eksempel Stetind en dag, Svolværgeita dag to og Vågakallen dag tre. Om du har andre ruter du heller ønsker å klatre er det bare å planlegge med din guide. 

Våre vegledere har høy kompetanse

Breogfjell er en av aktørene i Norge som stiller strengest krav til sertifisering, erfaring og lokalkjennskap. På fjellklatreturer benytter vi kun internasjonalt kvalifiserte Tindevegledere (UIAGM/IFMGA) og Tindevegledere under kvalifisering/aspiranter som kan vise til solid erfaring over flere år innen krevende ski-, klatre- og breturer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • Bekledning for en dag i høyfjellet (vind og vanntett ytterbekledning, isolerende undertøy, isolasjonsjakke)
  • Hansker, lue, skjerf
  • Fjellklatresko og svasko
  • Solbriller og solkrem
  • 30-40l ryggsekk
  • Mat og drikke.

Alt av klatre-/sikkerhetsutstyr (hjelm, sele osv.) kan du låne av Breogfjell. Breogfjell holder alt av felles klatreutstyr.

Overnatting
I Tysfjord og Lofoten finnes flere fine plasser å overnatte. Det anbefales å overnatte så nærme oppmøteplass som mulig natten før turen. Vi starter tidlig! Trenger du hjelp til å finne overnattingsplass hjelper vi gjerne til med dette.

Mat
Du må medbringe egen matpakke.

Overnatting og mat er ikke inkludert i prisen.

Det er en fordel med egen bil for å komme til oppmøtested til starttidspunktet for turen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERALofoten_Henningsvaer_elOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Påmelding

Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post når vi har behandlet skjemaet.