fbpx

Bre og fjell

EN

Svolværgeita

Bestig Svolværs mest berømte landemerke med Breogfjell.

Lofoten_geita_el3

 

Flere klatreruter og storslagen utsikt

Svolværgeita har flere ruter. Blant disse er 1910 ruta den mest populære. Med to korte taulengder på grad 4+ er dette en rute de fleste kan klare. Har du klatret litt før kan det være spennende å prøve seg på Forsida. Her klatrer vi 5 taulengder (ca 130m) på fremsiden av Svolværgeita. De øverste taulengdene er de vanskeligste, og du må klatre forbi et punkt gradert 5+.

  

Våre vegledere har høy kompetanse

Breogfjell er en av aktørene i Norge som stiller strengest krav til sertifisering, erfaring og lokalkjennskap. På fjellklatreturer benytter vi kun internasjonalt kvalifiserte Tindevegledere (UIAGM/IFMGA) og Tindevegledere under kvalifisering/aspiranter som kan vise til solid erfaring over flere år innen krevende ski-, klatre- og breturer.

Svolvær_geita_el2
  • Bekledning for en dag ute
  • Anmarsjsko og svasko
  • Solbriller og solkrem
  • ca 30l ryggsekk
  • Mat og drikke.

Alt av klatre-/sikkerhetsutstyr (hjelm, sele osv.) kan du låne av Breogfjell. Breogfjell holder alt av felles klatreutstyr.

Overnatting
I nærheten av Svolvær finnes flere fine plasser å overnatte. Det anbefales å overnatte så nærme oppmøteplass som mulig natten før turen. Vi starter tidlig! Trenger du hjelp til å finne overnattingsplass hjelper vi gjerne til med dette.

Mat
Du må medbringe egen matpakke.

Overnatting og mat er ikke inkludert i prisen.

Det er en fordel med egen bil for å komme til oppmøtested til starttidspunktet for turen.Lofoten_Svolvær_ToreB

 


 

Påmelding

Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post når vi har behandlet skjemaet.