fbpx

Bladet i Molladalen

Dette er klassikeren i Molladalen! Tør DU å stå på toppen?

 

Turen underveis

Turen starter tidlig fra parkeringsplassen ved Melbøsætra i Barstaddalen. Vi går forbi Storevatnet og Børresteinen før vi går opp den bratte Mohnsrenna. Videre er det enkelt å komme seg bort til kjendisnåla Bladet. Etter vi har klatret Bladet går turen tilbake ned Mohnsrenna til Barstaddalen.

Vegledere med høy kompetanse

Breogfjell er en av aktørene i Norge som stiller strenge krav til sertifisering, erfaring og lokalkjennskap. På fjellklatreturer benytter vi kun internasjonalt kvalifisering Tindevegledere (UIAGM/IFMGA) og Tindevegledere under kvalifisering/aspiranter som kan vise til solid erfaring over flere år innen krevende ski-, klatre- og breturer.

På denne turen trenger du:
  • Bekledning for en dag i høyfjellet (vind og vanntett ytterbekledning, isolerende undertøy, isolasjonsjakke)
  • Hansker, lue, skjerf
  • Fjellsko
  • Solbriller og solkrem
  • 30-40l ryggsekk
  • Mat og drikke.

Alt av klatre-/sikkerhetsutstyr (hjelm, sele osv.) kan du låne av Breogfjell. Breogfjell holder alt av felles klatreutstyr.

Overnatting
I området finnes flere fine plasser å overnatte. Det anbefales å overnatte så nærme oppmøteplass som mulig natten før turen. Vi starter tidlig! Trenger du hjelp til å finne overnattingsplass hjelper vi gjerne til med dette.

Mat
Du må medbringe egen matpakke.

Overnatting og mat er ikke inkludert i prisen.

Det er enkelt å komme seg til Ålesund med kollektivtransport fra store byer som Bergen, Trondheim og Oslo. Det er imidlertid en fordel med egen bil for å komme til Barstaddalen til starttidspunktet for turen.

Om du velger kollektivtransport, vil vi være behjelpelig med å organisere leiebil om det trengs. Leiebilen er ikke inkludert i prisen.

Påmelding

Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post når vi har behandlet skjemaet.