fbpx

Bre og fjell

EN

Nå kommer vintern

Og i den anledning vil tindeveglederne i Breogfjell gjerne presentere sesongens nyheter:

Breogfjell etablerer seg med kurs og guiding i Troms og Lyngsalpene.

Bergbjørn

Breogfjells tindevegleder Tore Bergbjørn har ankret opp seilbåten SS “Norselander”, aka Breogfjells flytende guidekontor, utenfor Kvaløya i Troms. Breogfjell kan derfor fra kommende skisesong tilby skred- og toppturkurs, alpint vinterklatrekurs og alt av villsnøguiding i Lyngsalpene og omegn. Lyngsalpene og Troms byr på et av Norges mest spektakulære områder for alpine skiturer. Tilbringer du en uke i Lyngen kan du oppleve spektakulære turer på en tryggest mulig måte. Lyngsalpene er internasjonalt kjent for sin vakre natur, nordlyset og skikjøring i særklasse. Tore og resten av våre villsnøguider er godt kjent i Lyngen og resten av Troms slik at vi kan tilby kvalitetsopplevelser basert på lokalkjennskap, kunnskap om skred og gode veivalg. Våre guider søker alltid den beste snøen! Les mer om vårt tilbud i Troms.

Haute Route Silveretta

På Jamtalhütte

Silvretta er et fjellområde som er svært populært for mellomeuropeiske toppturentusiaster, og det fortjener mer oppmerksomhet fra nordmenn. Endeløse valgmuligheter og koselige hytter kjennetegner denne flerdagers alpine skituren som har Ischgl som utgangspunkt. Meld det på vår åpne fem dagers tur 29. mars til 2. april, eller book turen med egen gruppe på et annet tidspunkt.

Rekordstort vinter- og vårprogram

BardBasberg20150329_untitled_03427

I tillegg har vi som før et guidede turer og kurs på våre faste destinasjoner i Sogn, Jotunheimen, Hemsedal, Myrkdalen, Røldal, Chamonix, Romsdal og Stryn, bare langt flere kurs og åpne turer enn før. Les mer om vinterprogrammet her