fbpx

Breogfjell på Turtagrø!

Vi er glade for å ha blitt samarbeidspartnere med Turtagrø Hotell. De kommer til å være vårt springbrett for våre aktiviteter i Hurrungane fra og med 21. april. Vi har tidligere hatt samarbeid med hotellet på arrangementer som f.eks. Turtagrø High Camp. Det kommer vi til å fortsette med også fremover.

Hotellet er et midtpunktet for norsk fjellsport på grunn av sin beliggenhet like ved Hurrungane. Fra en seng på Turtagrø Hotel er det kort vei til mange av de mest spektakulære toppene Norge har å by på. Topper som Store Austabotntind, Ringstind eller klassikeren Store Skagastølstind er lettest å nå fra hotellet.

Turtagrø Hotel tilbyr rom og senger både for de som setter pris på høy standard og komfort samt de som bare trenger en seng for natten. Hotellet har også en ypperlig matservering som har mettet sultne fjellfolk siden 1800-tallet.

Enten kan du sove på det moderne hovedhuset eller på den flotte Sveitservillaen fra 1888. Uansett budsjett og alpine ambisjoner finner du noe som passer ditt eventyr med oss i Hurrungane.

Vi holder åpne føringsturer i helgene fra og med 21. april ut mai. Deretter holder vi et brekurs for skikjørere 26. – 28. mai. Når sommeren kommer starter vi med fjellklatrekurs 21. – 25. juni og føring på klatreturer.

Vi gleder oss til samarbeidet!